تست ورزش چیست و به چه منظور انجام می شود؟

تست ورزش: عروق خونرسان قلب، عروقی هستند که روی سطح قلب حرکت می کنند و مسوولیت خونرسانی به عضله قلب را بعهده دارند.

این خون حاوی اکسیژن و مواد مغذی است که نیازهای تغذیه ای عضله قلب را مرتفع می کند. به این عروق خونرسان، عروق کرونرمی گویند.

جهت بررسی تنگی یا انسداد عروق کرونر قلب روشهای غیرتهاجمی متعددی وجود دارند. یکی از این روشها، تست ورزش است.

روش انجام تست ورزش

برای انجام تست ورزش، لیدهایی روی سینه بیمار چسبانده می شود که برای ثبت دائم نوار قلب حین تست ضروری هستند.

سپس بیمار شروع به راه رفتن روی تردمیل می کند.

سرعت و شیب دستگاه تردمیل به تدریج و طی فواصل سه دقیقه ای افزایش می یابد.

با افزایش سرعت و شیب دستگاه، فشار خون و ضربان قلب بیمار به تدریج افزایش می یابد.

با افزایش فشار خون و ضربان قلب، نیاز عضله قلب به مواد مغذی و خونرسانی بیشتر می شود.

در یک فرد نرمال که تنگی یا انسداد عروق خونرسان وجود ندارد، این عروق کرونر سالم قادر به تامین افزایش نیاز اکسیژن و مواد مغذی قلب می باشند. اما در صورتیکه فرد دچار انسداد عروق کرونر قلب باشد، این عروق تنگ نمی توانند افزایش نیاز به خونرسانی را در این شرایط  تامین کنند.

زمانیکه خونرسانی به عروق قلب کاهش می یابد، قلب دچار ایسکمی می شود. ایسکمی به معنی کمبود اکسیژن و مواد مغذی در عضله می باشد.

به دنبال ایسکمی، تغییراتی در نوار قلب بیمار ایجاد می شود که توسط پزشک قابل رویت و تفسیر است.

در ضمن گاهی فرد در حین تست دچار درد قفسه سینه، تنگی نفس و سایر علایم می شود که این علایم هم می تواند نشانه ای از انسداد عروق کرونر قلبی باشند.

شاید این مطلب هم برای شما مفید باشد:  نحوه اندازه گیری فشار خون

دکتر مریم طهماسبی | بهترین متخصص فشار خون | بهترین متخصص واریس

تست ورزش

ضربان  قلب  باید به حدی تعریف شده بر اساس سن بیمار برسد تا تست ارزش تشخیصی داشته باشد.

بنابراین مدت انجام تـست ورزش در هر فرد متفاوت است و به سن و میزان افزایش ضربان قلب فرد بستگی دارد.

در چه کسانی تست ورزش ضرورت دارد؟

تست ورزش روشی غیر تهاجمی برای تشخیص انسداد عروق خونرسان قلب است.

لذا در کسانیکه احتمال متوسط برای تنگی عروق کرونر دارند، از روشهایی غیر تهاجمی مثل تـست ورزش جهت تشخیص قطعی استفاده می شود.

علایمی مثل درد قفسه سینه یا تنگی نفس فعالیتی دال بر انسداد عروق قلب است، بنابراین این تست و یا سایر روشها مثل اسکن هسته ای و سی تی آنژیوگرافی در این شرایط کاربرد دارند.

آیا تسـت ورزش در کسانیکه به طور معمول ورزش می کنند، ضرورت دارد؟

انسداد عروق خونرسان قلب معمولا باعث علایمی مثل درد سینه و تنگی نفس فعالیتی می شود.

اما گاهی برخی از افراد حتی با وجود انسداد شدید عروق، بی علامت می مانند.

بنابراین فردی ممکن است که فعالیت و ورزش روزانه داشته باشد، ولی حین ورزش هیچیک از علائم قلبی را هم تجربه نکند، با اینحال تست ورزش در این افراد هم بسیار ارزشمند است، زیرا تغییرات نواری حین ابن تست می تواند تنگی و انسداد عروق را نشان دهد.

آمادگی بیمار قبل از تست ورزش

  • لازم است که بیمار شب قبل از مراجعه استحمام کند.
  • آقایان باید موهای سینه خود را بتراشند.
  • بیمار باید از ۳ ساعت قبل از مراجعه ناشتا بوده و یا حداقل غذای سنگین مصرف نکرده باشد.
  • بیمار باید از ۳ ساعت قبل از مراجعه سیگار نکشیده باشد.
  • بیماران دیابتی بهتر است که از ۱ ساعت قبل از مراجعه ناشتا باشند.
  • بهتر است بیمار پیراهن جلو باز دکمه دار بپوشد.
  • لازم است که یک سری داروها قبل از اسکن قطع شوند. داروهای خانواده بتابلوکر مثل پروپرانولول، آتنولول، متورال یا متوهگزال، کارودیلول، بیزوپرولول یا کونکور باید از ۷۲-۴۸ ساعت قبل قطع شوند. داروهای خانواده بلوکر کانال های کلسیمی مثل وراپامیل، دیلتیازم و آملودیپین باید از حدود ۴۸-۲۴ ساعت قبل قطع شوند و داروهای نیتروکانتین و ایزوسورباید باید از ۲۴ ساعت قبل قطع شوند.
شاید این مطلب هم برای شما مفید باشد:  اکوکاردیوگرافی

ارزش تشخیصی تسـت ورزش

تست ورزش می تواند تا حد زیادی شدت انسداد عروق کرونر را پیش بینی کند، اما نمی تواند محل و میزان دقیق انسداد را مشخص کند.

در صورتیکه تـست اشکال داشته باشد یا به عبارتی تـست ورزش مثبت شود، قدم بعدی انجام آنژیوگرافی عروق کرونر جهت تعییین میزان و محل  دقیق تنگی ها است.

گاهی برخی بیماران مثلا به علت مشکل حرکتی اندام ها نمی توانند تست ورزش انجام دهند یا به دلایل دیگری مثل برخی تغییرات موجود در نوار قلب که تفسیردقیق تست را مشکل میکند، تـست ورزش میسر نیست.

در این افراد از روشهای جایگزین تست ورزش برای تشخیص انسداد عروق کرونر استفاده می شود. این روشها عبارتند از اسکن هسته ای قلب، سی تی آنژیوگرافی و استرس اکوکاردیوگرافی.

تست ورزش می تواند نتایج مثبت یا منفی کاذب داشته باشد. مثبت کاذب به این معنی است که تست مثبت است، اما فرد واقعا تنگی عروق کرونر را ندارد و منفی کاذب به این معنی است که علیرغم وجود تنگی عروق کرونر قلب، تـست ورزش نرمال می شود.

لذا تصمیم گیری جهت ضرورت انجام و تفسیر نتایج بر اساس شرایط کلی هر بیمار برعهده پزشک است.

ما را در شبکه اجتماعی اینستاگرام دنبال کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

شش − چهار =

تست ورزش چیست؟

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

برای ثبت پرسش خود از دکتر می توانید از این قسمت استفاده کنید.پاسخ از طریق پیامک اطلاع رسانی خواهد شد.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتان و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر کلثوم دوشنبه ۲۹ فروردین ۱( 1 ماه پیش) تعداد بازدید: مشاهده پرسش
    سلام دکتر وقتتون بخیر خسته نباشید

    مادر من چن سال پیش عمل قلب باز کرد دریچه فلزی داره

    بعد ۶ ماه پیش کرونا گرفت و ب دنبالش یکم استرس افسردگی گرفتمپ دکتر اعصاب بهش سیتولاپرام ۱۰ داد بعد یه مدت کردش ۲۰ حالا از موقعی ک ۲۰ شده ضربان قلبم نامنظم میزنه
    اکو و نوار قلب گرفتم گفتن مشکل از قلب نیس

    حالا بنظر شما ممکنه مال اون قرص باشه ک بیشتر کرده؟
    1. تصویر کاربر دکتر مریم طهماسبی دوشنبه ۲۹ فروردین ۱( 1 ماه پیش)
      سلام بعیده ولی میشه داروی دیگر از همون خانواده داروویی را امتحان کرد
  • تصویر کاربر خانم دوشنبه ۲۹ فروردین ۱( 1 ماه پیش) تعداد بازدید: مشاهده پرسش
    سلام خانم دکتر دختر ۱۹ ساله من حدودن ۱۰ روز پیش امیکرون گرفته چند روز پیش که فشارش رو داشتیم میگرفتیم متوجه علامت تپش قلب که وقتی به تصویر قلب هم نگاه میکردیم تپش هم نامنظم بود دکتر عمومی بردیم بهش پرپرانول ۱۰ داد ولی باز هم در طول روز ضربان ۹۷ یا ۹۸ و همچنین علامت تپش قلب نیز هست خاستم ببینم آیا از امیکرون هستش یا از قبل مشکلی بوده؟
    1. تصویر کاربر دکتر مریم طهماسبی دوشنبه ۲۹ فروردین ۱( 1 ماه پیش)
      سلام معمولا بعد از کرونا تپش قلب اتفاق می افتد و جای نگرانی نداره میتونید دوز پروپرانولول شان را کمی بالا ببرید ولی اگر بهتر نشدند بهتره که معاینه و اکو شوند
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۱۵ دی ۰( 4 ماه پیش) تعداد بازدید: مشاهده پرسش
    ارتباط قلب با دست راست بیشتر است یا دست چپ؟
    1. تصویر کاربر دکتر مریم طهماسبی چهارشنبه ۱۵ دی ۰( 4 ماه پیش)
      سلام معمولا دست چپ
  • تصویر کاربر حاد یکشنبه ۲۸ آذر ۰( 5 ماه پیش) تعداد بازدید: مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    خانم دکتر بنده مردی ۴۱ساله که در ۳۲سالگی عمل AVR تعویض دریچه‌آئورت انجام داده‌ام و وارفارین مصرف می‌کنم
    و EF = 45 ~ 50 هستش
    و مدتی هست دچار مشکل زود خستگی شدم
    یعنی مثلا" دوساعت رانندگی می‌کنم یا میرم بیرون برای انجام کار وقتی برمی‌گردم خانه ، احساس خستگی زیاد می‌کنم جوری که احساس نیاز به نیم ساعت خواب می‌کنم
    علت این مشکل بنده پمپاژ ضعیفه قلبم هستش ؟
    راه درمان هم وجود داره ؟
    این مساله بنده‌رو نگران کرده

    ممنون از راهنمایی شما
    1. تصویر کاربر دکتر مریم طهماسبی یکشنبه ۲۸ آذر ۰( 5 ماه پیش)
      سلام.باید بررسی شوید هم از نطر وصعیت دریچه و هم ببماری های دیگر جسمی و هم از نطر علل روانپزشکی باید مراجعه کنید
  • تصویر کاربر محمدی شنبه ۱۵ آبان ۰( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: مشاهده پرسش
    سلام خانم دکتر عزیز .روزتون بخیر عذرخواهم مزاحمتون بشم .
    خانم داداشم دیالیزی هستن و متاسفانه شالدون اش عفونت کرده و در جواب ازمایشات عفونت ۷۰ الی۹۰ هست .
    پزشک شون یکسری ازمایشات و اکو قلب انجام دادن ک مشکلی نداشت اما براش اکو مری نوشتن ک خیلی میترسه چون هپارین مصرف میکنه .
    1. تصویر کاربر دکتر مریم طهماسبی شنبه ۱۵ آبان ۰( 6 ماه پیش)
      سلام اکو مری ساده است و مثل اندوسکوپی هست هپارین ۶ ساعت قبل اکو قطع می شود
    2. تصویر کاربر دکتر مریم طهماسبی شنبه ۱۵ آبان ۰( 6 ماه پیش)
      و سمس بعد از اکو مجدد شروع می شود
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر آوا شنبه ۱۵ آبان ۰( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    خانم دکتر پدر من 78 سالشه یه هفته است بیمارستان به خاطر انسداد رگ بستریه دیروز بردنش آنژیو اما جواب نداده دکتر گفته احتمالا عمل قلب باز بشه .سوالم اینه الان خوبه عمل بشه یانه.دکترا گفتن سه تا از رگهاش لخته خون داره.
    1. تصویر کاربر دکتر مریم طهماسبی شنبه ۱۵ آبان ۰( 6 ماه پیش)
      سلام هر عملی درجاتی احتمال عدم پاسخ هم داره ولی در اکثر موارد جواب میده
  • تصویر کاربر Arash شنبه ۲۴ مهر ۰( 7 ماه پیش) تعداد بازدید: مشاهده پرسش
    سلام خانوم دکتر وقتتون بخیر یه سوال داشتم ازتون.
    در کتاب ما نوشته هم بصل النخاع بر تنظیم فشار خون و تعداد ضربان قلب اثر داره هم هیپوتالاموس.
    نیشه لطف کنید تفاوت کارشون رو خیلی کوتاه بگید. تشکر❤
    1. تصویر کاربر دکتر مریم طهماسبی شنبه ۲۴ مهر ۰( 7 ماه پیش)
      سلام متاسفانه مفصله و به ابن شکل نمیشه توصیح داد
  • تصویر کاربر زالی پنجشنبه ۸ مهر ۰( 7 ماه پیش) تعداد بازدید: مشاهده پرسش
    نتیجه آزمایشم میخواستم ببینم مهمه پیگیری کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر مریم طهماسبی پنجشنبه ۸ مهر ۰( 7 ماه پیش)
      سلام یک ازمایش cbc هست که نرماله
  • تصویر کاربر ميلاد سه شنبه ۳۰ شهریور ۰( 8 ماه پیش) تعداد بازدید: مشاهده پرسش
    علت فشار خون بالا چيه
    علت نرمي بافت قلب چيه
    ايا نرمي بافت قلب دليلش چيه و راهكارش چيه
    راه كار فشار متعادل ساختن چيه
    1. تصویر کاربر دکتر مریم طهماسبی سه شنبه ۳۰ شهریور ۰( 8 ماه پیش)
      سلام علت فشارخون از دست رفتن حالت ارتجاعی عروق هست و بیمار باید دارو مصرف کند
  • تصویر کاربر مریم دوشنبه ۱۵ شهریور ۰( 8 ماه پیش) تعداد بازدید: مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید خانمی ۲۲ساله هستم دوماه پیش کرونا گرفتم بعداز بهبود گهگداری قفسه سینه و قلبم تیر میکشید روز عاشورا حدودا ۲ساعت پیاده روی داشتم و روز بعدش ۱ساعت بعداز اون ناحیه بالای کمرم و قفسه سینه وقلب وزیر بقل هام خیلی درد میکنه مخصوصا موقعه بلند کردن وسیله از زمین فقط فقط های که دراز میکشم دردش کم تر میشه میشه راهنماییم کنید ممنون میشم ازتون
    1. تصویر کاربر دکتر مریم طهماسبی پنجشنبه ۴ شهریور ۰( 8 ماه پیش)
      سلام احتمال ابنکه قلبی باشه کمه ممکنه درد عصلانی استخوانی یا اصطرابی باشه اما بهتره بررسی شوید
    2. تصویر کاربر مریم پنجشنبه ۴ شهریور ۰( 8 ماه پیش)
      ممنون خانم دکتر لطف کردید
    3. تصویر کاربر دکتر مریم طهماسبی دوشنبه ۱۵ شهریور ۰( 8 ماه پیش)
      خواهش میکنم
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محسن سه شنبه ۵ مرداد ۰( 9 ماه پیش) تعداد بازدید: مشاهده پرسش
    باسلام
    میخواستم‌ببینم‌اسکن‌قلب‌برای‌گرفتن‌واکسن‌کووید‌تداخل‌یامشکلی‌ایجاد‌نمیکند.باسپاس
    1. تصویر کاربر دکتر مریم طهماسبی سه شنبه ۵ مرداد ۰( 9 ماه پیش)
      سلام منظورتون رو توصیح بدید لطفا
    2. تصویر کاربر محسن سه شنبه ۵ مرداد ۰( 9 ماه پیش)
      سلام‌میخواستم‌ببینم‌داروی‌تزریقی‌باواکسن‌زدنم‌مشکلی‌رو‌ایجاد‌نمیکنه
    3. تصویر کاربر دکتر مریم طهماسبی سه شنبه ۵ مرداد ۰( 9 ماه پیش)
      خیر مشکلی نیست اصلا میتونید واکسن بزنید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر علیرضا چهارشنبه ۲۳ تیر ۰( 10 ماه پیش) تعداد بازدید: مشاهده پرسش
    سلام خانم دکتر
    طبق گزارش اکو که دارم هر سه دریچه قلبم نارسایی خفیف داره همراه با اُفت خفیف پمپاژ قلبم که پنجاه درصد هست
    میخواستم سوال کنم که آیا خود همین قرص با کاهش ضربان قلب باعث ضعیف شدن پمپاژ قلب نمیشه ؟
    1. تصویر کاربر دکتر مریم طهماسبی چهارشنبه ۲۳ تیر ۰( 10 ماه پیش)
      سلام چه قرصی
  • تصویر کاربر الهام چهارشنبه ۱۶ تیر ۰( 10 ماه پیش) تعداد بازدید: مشاهده پرسش
    من چند ماهی هست که احساس میکنم ضربان قلبم نامنظم میزنه و فشار میاره به قفسه سینه ام هرجی میگم بهم میگن استرس داری اما تو حالت عادی مخصوصا ظهر ها و‌شبها اینطوریم انگار گیر میکنه رگای قلبم نمیتونه بزنه یه آن هیچ وقت ضربان قلبم رو احساس نمیکردم قبلا احساس سوزش سمت چپ روی سینه ام دارم و ضربان قلبم تو حلقم احساس میشه من۳۹سالمه و تغذیه سالمی دارم و رزش روتین دارم
    1. تصویر کاربر دکتر مریم طهماسبی چهارشنبه ۱۶ تیر ۰( 10 ماه پیش)
      سلام جهت بررسی بایددهولتر ریتم ببندید و تست ورزش انجام دهید
  • تصویر کاربر مجتبی یکشنبه ۶ تیر ۰( 10 ماه پیش) تعداد بازدید: مشاهده پرسش
    وقت بخیر. اکو قلب جنین و براتون فرستادم میخام بدونم با توجه به اینکه گفتم سوراخ قلب بسته نخواهد شد و نیاز به عمل خواهد داشت بعد از تولد آیا عملش خطری هست یا عواقب در آینده دارد و این سوراخ در رشد بچه در آینده تاثیری دارد. در کل میتونه به صورت عادی زندگی کنن یا محدودیت خواهند داشت و آیا سوراخ بطن بزرگ واقعا امکان بسته شدن نداره
    1. تصویر کاربر دکتر مریم طهماسبی یکشنبه ۶ تیر ۰( 10 ماه پیش)
      سلام اکثرا ابن سوراخ ها بسته می شوند ولی در این مورد بهتر است با یک متخصص قلب اطفال مشورت کنید
  • تصویر کاربر سعید دوشنبه ۳۱ خرداد ۰( 11 ماه پیش) تعداد بازدید: مشاهده پرسش
    سلام خانم دکتر. مادرم 45 سالشه فرتین خونش خیلی پایین 2 هست. دکتر میگه ذخیره آهن خیلی پایین. علتش چیه پیش کی ببرم درمان میشه ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر مریم طهماسبی دوشنبه ۳۱ خرداد ۰( 11 ماه پیش)
      سلام باید اهن مصرف کنند و از نطر مشکلات گوارشی که باعث دفع خون میشه حتما بررسی بشن به دکتر خون و گوارش مراجعه کنید
  • تصویر کاربر Sara دوشنبه ۲۴ خرداد ۰( 11 ماه پیش) تعداد بازدید: مشاهده پرسش
    سلام.مادرمن چندسالی هست که رماتیسم مفصلی داره وتحت نظردکتر هستند.الان چند وقته که شباموقع خواب دهانش خشک میشه ومیگه که زبانم توی دهانم نمی چرخه.وموقعی که غذامیخوره لقمه توی گلوش گیر میکنه وبه زور قورتش میده.وگاهی هم درناحیه زیر قفسه سینه ودست چپ وکتف ها احساس درد میکنه.اینم عکس نوار قلبش هست.ممنون میشم اگر که جواب بدین
    1. تصویر کاربر دکتر مریم طهماسبی شنبه ۲۲ خرداد ۰( 11 ماه پیش)
      سلام ایشان باید هم از نظر قلبی ویزیت و معاینه شوند و هم از نظر گوارشی بررسی بشن و شاید نیاز باشد که حتی آندوسکوپی هم بشن درد قفسه سینه علت های مختلفی داره و واقعا بدون دیدن بیمار نمیشه دقیقاً اظهار نظر کرد بیمار باید حتما مراجعه کنند
    2. تصویر کاربر Sara شنبه ۲۲ خرداد ۰( 11 ماه پیش)
      ممنون دکتر بابت پاسخ گویی.اندوسکوپی انجام داده وازش نمونه برداری گرفتن ولی هنوز جوابش نیومده.اینم نوارقلبش هست
    3. تصویر کاربر Sara شنبه ۲۲ خرداد ۰( 11 ماه پیش)
      ممنون دکتر به خاطر پاسخ گوییتون.اندوسکوپی انجام داده وازش نمونه گرفتن وهنوز جوابش نیومده.اینم نوارقلبشه
    4. تصویر کاربر دکتر مریم طهماسبی شنبه ۲۲ خرداد ۰( 11 ماه پیش)
      نوار و اکو خوبه ولی برای درد تست ورزش لازم است
    5. تصویر کاربر Sara شنبه ۲۲ خرداد ۰( 11 ماه پیش)
      دکترجان بسیار ممنونم ازکمکتون. یعنی اکوش مشکلی نداشت؟!! بعداینکه تست ورزش چجوریه باید چکارکنیم.واینکه ممکنه مشکل ازمعدش باشه؟؟!
    6. تصویر کاربر Sara شنبه ۲۲ خرداد ۰( 11 ماه پیش)
      دکترجان بسیارممنونم به خاطرکمکتون.یعنی اکوش مشکلی نداشت؟!واینکه تست ورزش چجوریه بایدچکارکنیم؟!! بعدهم ممکنه مشکل ازمعدش باشه؟!!
    7. تصویر کاربر دکتر مریم طهماسبی یکشنبه ۲۳ خرداد ۰( 11 ماه پیش)
      باید به پزشک قلب و گوارش مراجعه کنید
    8. تصویر کاربر Sara یکشنبه ۲۳ خرداد ۰( 11 ماه پیش)
      بله دکتر ممنون از پاسخ گوییتون
    9. تصویر کاربر دکتر مریم طهماسبی دوشنبه ۲۴ خرداد ۰( 11 ماه پیش)
      خواهش میکنم
    10. نمایش سایر 8 پاسخ
  • تصویر کاربر فضیلت دوشنبه ۲۷ اردیبهشت ۰( 1 سال پیش) تعداد بازدید: مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    من گاهی معده درد شدید دارم چندماه ی بارم افت شدیدو سرگیجه تا ک چند روز پیش این افشت فشار و سرگیجه همراه با سوزش(حس برق گرفتگی)در تمام نقاط بدن ب خصوص ناحیه زبان داشتم...
    به نظرتون باید چیکار کنم....؟
    1. تصویر کاربر دکتر مریم طهماسبی دوشنبه ۲۷ اردیبهشت ۰( 1 سال پیش)
      سلام باید معاینه شوید از نظر قلبی و گوارشی بررسی شوید و اگر اضطراب دارید به روانپزشک مراجعه کنید
  • تصویر کاربر s.s شنبه ۲۵ اردیبهشت ۰( 1 سال پیش) تعداد بازدید: مشاهده پرسش
    سلام عیدتان مبارک .بیش چند هفته درگیر درد در سینه و قفسه سینه و تپش و ضربان بالا بیش ۱۴۰وفشار بیشتر بالای ۱۵ روی ۱۱ حتی ۱۸:.درد شدید حتی شب ها استراحت ندارم .مشکل اسم و الرژی و تنگی نفس و اسپری ....سال ها .درد قلب شدید تر و چپ بیشتر و متحرک و ورم نو پای چپ توام با درد دست ‌وبازو و
    ....لطفا راهنمایی می‌فرمایید .سپاس .
    1. تصویر کاربر دکتر مریم طهماسبی جمعه ۲۴ اردیبهشت ۰( 1 سال پیش)
      سلام علایمی که می‌فرمایید ممکنه در اثر نارسایی قلبی و آریتمی باشه حتماً باید نوار قلب بگیرید و اکو انجام دهید
    2. تصویر کاربر s.s شنبه ۲۵ اردیبهشت ۰( 1 سال پیش)
      سلام عیدتان مبارک .نوار قلب هر بار گرفته شده نامنظمی آریتمی قلبی و نظر همکاران شما در سال ها قبل بلوک قلبی و نامنظمی آریتمی قلبی و مادرزادی و غیر درمانو هولت فشار و ضربان پر فشاری و تا منظمی ..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌تشخیص دادند . .سالم و تندرست باشید .سپاس از شما
    3. تصویر کاربر s.s شنبه ۲۵ اردیبهشت ۰( 1 سال پیش)
      سلام امروز پزشک قلب و عروق پرفشاری ....ونوار قلب گرفتند لطفا راهنمایی.سپاس
    4. تصویر کاربر s.s شنبه ۲۵ اردیبهشت ۰( 1 سال پیش)
      نوار قلب انجام سده
    5. تصویر کاربر دکتر مریم طهماسبی شنبه ۲۵ اردیبهشت ۰( 1 سال پیش)
      سلام در این نوار بلوک دیده نمیشه
    6. تصویر کاربر s.s شنبه ۲۵ اردیبهشت ۰( 1 سال پیش)
      سلام نظر شما در مورد نوار قلب ؟!قبل نوار قلب قرص فشار و متورال و آنژیپول ۴۷.۵ مدتی تجویز پزشک قلب های گذشته بیش چند سال تجویز داروها و....
    7. تصویر کاربر s.s شنبه ۲۵ اردیبهشت ۰( 1 سال پیش)
      قرص های لوزار ۵۰ ...‌‌‌‌‌‌‌عکس مربوطه
    8. تصویر کاربر دکتر مریم طهماسبی شنبه ۲۵ اردیبهشت ۰( 1 سال پیش)
      موج T برعکس با invert که نشانه خیلی چیزها است و بیمار لاید اکو و تست ورزش شود
    9. نمایش سایر 7 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
فهرست
پرسش از دکتر