نخوردن صبحانه و شام دیرهنگام ممکن است که منجر به حمله قلبی مجدد شود

نخوردن صبحانه و شام دیرهنگام ممکن است که منجر به حمله قلبی شود .

علم پزشکی نشان داده است که رفتارهای غذایی، از جمله نخوردن صبحانه یا شام دیرهنگام، می‌تواند بر برخی عوامل سلامتی تأثیرگذار باشد. اما این مسائل بسیار پیچیده هستند و تأثیرات آنها بر هر فرد به صورت متفاوتی است. در زیر به برخی از این اثرات و ارتباطات ممکن با حمله قلبی اشاره می‌شود:

۱. صبحانه نخوردن:
– نخوردن صبحانه ممکن است باعث کاهش سطح گلوکز خون شود، که ممکن است باعث افزایش هورمون استرس مانند کورتیزول شود.
– این موارد می‌توانند به افزایش فشارخون و ناراحتی عروق خونی منجر شوند، که عواملی هستند که ممکن است در حمله قلبی نقش داشته باشند.

شاید این مطلب هم برای شما مفید باشد:  علت سردرد

۲. شام دیرهنگام:
– شام دیرهنگام ممکن است باعث افزایش وزن شود، که می‌تواند به عوارض قلبی و عروقی منجر شود.
– همچنین، مصرف غذاهای سنگین و دیرهنگام ممکن است باعث افزایش فشار خون و تراکم خون شود.

۳. پیشگیری از حمله قلبی:
– برای پیشگیری از حمله قلبی، توصیه می‌شود که رژیم غذایی سالمی داشته باشید که شامل صبحانه، ناهار و شام منظم باشد.
– مصرف مواد غذایی با کمترین میزان چربی اشباع و نمک، و بیشترین میزان میوه، سبزیجات و مواد غذایی غنی از فیبر مفید است.

شاید این مطلب هم برای شما مفید باشد:  چه کنترل هایی در بیماران دیابتی ضرورت دارد؟

هرچند که این اطلاعات موجبات توصیه به نخوردن صبحانه یا شام دیرهنگام را نمی‌دهد، اما نشان می‌دهد که رفتارهای غذایی می‌توانند بر سلامت قلبی عوامل تأثیرگذار داشته باشند. برای تصمیم‌گیری در مورد رژیم غذایی خود و نحوه مدیریت زمان غذاخوری، بهتر است با پزشک یا متخصص تغذیه مشورت کنید.

نخوردن صبحانه و شام دیرهنگام

دکتر مریم طهماسبی | بهترین متخصص قلب

از قدیم صبحانه به عنوان مهم ترین وعده غذایی توصیه شده است. در یک مطالعه جدید (۲۰۱۹) که در مجله پیشگیری قلبی اروپا به چاپ رسیده است، نشان داده شده است که نخوردن صبحانه به همراه شام دیرهنگام باعث می شود که کسانیکه اخیرآ دچار حمله قلبی شده اند، عواقب بدتری را نسبت به سایر افراد تجربه کنند.

شاید این مطلب هم برای شما مفید باشد:  روش های کنترل چربی خون

این مطالعه بر عادات صحیح غذایی تاکید می کند. این مطالعه اثبات کرده است که کسانیکه اخیرا حمله قلبی داشته اند، در صورتیکه عادات غذایی خود را اصلاح نکنند، احتمال بیشتری دارد که دچار حمله قلبی مجدد یا مرگ طی ۳۰ روز بعد از ترخیص از بیمارستان شوند. در این مطالعه فاصله حداقل ۲ ساعته بین شام و خواب توصیه شده است.

دکتر مریم طهماسبی | instagram بهترین متخصص واریس

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

برای ثبت پرسش خود از دکتر می توانید از این قسمت استفاده کنید.پاسخ از طریق پیامک اطلاع رسانی خواهد شد.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتان و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۱۵ دی ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: مشاهده پرسش
    سلام وقت بخيو بعضي وقتي ادم تو كف يا تو شانس ( سمت چپ) تير ميكشه در حد يك ثانيه بعد ول ميكنه نتيجه چيه
    بعضي وقتا بالاي كبد درد ميكنه ول ميكنه نشانه چيه ممنون ميشم دوتا سوال پاسخ دهين
    1. تصویر کاربر دکتر مریم طهماسبی چهارشنبه ۱۵ دی ۰( 2 سال پیش)
      سلام این نوع دردها دردهای غیر اختصاصی است که علت قلبی نداره گاهی اوقات علت مشخصی هم براشون پیدا نمی شه اما بهتر معاینه شوید
  • تصویر کاربر S پنجشنبه ۲۲ مهر ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: مشاهده پرسش
    باسلام و احترام . حدود یکساله رگهای دست و پای چپم پشت پا درد داره در ضمن چهار سال و نیمه فیستول تو دستمه الان بعضی مواقع رگهای گردنم و سرم به درد میاد و چشم چپم هم درد می‌کنه ممنون میشم راهنماییم کنید . دستگاه تو دست چپ هست
    1. تصویر کاربر دکتر مریم طهماسبی پنجشنبه ۲۲ مهر ۰( 2 سال پیش)
      سلام متاسفانه به این شکل نمیشه نظر داد باید معاینه شوید
  • تصویر کاربر گلی پنجشنبه ۲۲ مهر ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: مشاهده پرسش
    باتشکر از شما خانم دکتر من باوجود پی وی سی قلب آیا میتونم عملهای زیبایی مثل رینو انجام بدم مشکلی واسم پیش نمیاد ؟ تقریبا دو ماه پیش اکو دادم مشکلی نبود دکتر گفتن ساختار قلبم سالمه ممنون میشم پاسخ بدین
    1. تصویر کاربر دکتر مریم طهماسبی پنجشنبه ۲۲ مهر ۰( 2 سال پیش)
      سلام بله میتونید میتونید داروی خانواده بتابلوکر استفاده کنید
  • تصویر کاربر ندا جمعه ۲۶ شهریور ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: مشاهده پرسش
    سلام خانم دکتر خوب هستین خسته نباشید تنتون همیشه سلامت ❤️ یک سوال داشتم ازتون مادر من بیماری کبد چرب گرید ۲فشار خون و میوم رحمی دارن به نظرتون صلاحه واکسن کرونا بزنه؟؟؟ممنون میشم راهنمایی کنید 🙏
    1. تصویر کاربر دکتر مریم طهماسبی جمعه ۲۶ شهریور ۰( 2 سال پیش)
      سلام بله حتما بزنند
  • تصویر کاربر پریسا یکشنبه ۳۱ مرداد ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر من دو سال پیش قلبم مدام تیر می‌کشید یا توی مدرسه نمیتونسم ورزش کنم چشام سیاهی میرفت نفس تنگی میگرفتم بعد ک دکتر رفتم اکو شدم گفتن پرولاپس دریچه میترال دارم و نباید غذای تند بخورم و هر شب دمنوش بخورم و ی سری دارو ب من دادن من ی مدت خوردم خب حالم بهتر شد ولی کامل خوب نشدم و قرصامو ول کردم بهمن سال پیش من رفتم دکتر فوق تخصص قلب کودکان بهم گفتن بخاطر استرس و اضطراب هس و مشکل خاصی ندارم و اصلا معاینم نکردن و گفتن روزی دو تا پروپرانول بخاطر تپشم بخورم و گفتن ک دکتر قبلیم اشتباه کرده ک بهم قرصای اعصاب داده و باید برم روانشناس جدیدا خیلی درد توی قفسه ی سینه و پشت کمرم دارم قلبم تیر میکشه و نفس تنگی میگیرم گاهی دسمم بی حس میشه موقع هایی ک نماز میخونم با اینکه خیلی آرومم میخونم تپشم خیلی میره بالا و چشام سیاهی میره و بعدش به استفراغ منجر میشه یعنی اینا همش بخاطر اضطرابه؟ آخه من استرسی راجب موضوعی ندارم. ممنون میشم راهنماییم کنید بابت پر حرفی معذرت میخام ممنون از لطف شما
    1. تصویر کاربر دکتر مریم طهماسبی یکشنبه ۳۱ مرداد ۰( 2 سال پیش)
      سلام پرولاپس چیز مهمی نیست و این علایم رو نمیده اضطراب میتونه این علایم رو بده ولی بهتره معاینه شوید
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۳۱ خرداد ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: مشاهده پرسش
    ببخشید من از بچگب افتادی خفیف دریچه میترال دارم دوباره یه مدت قلبم درک میکنه شاغلم.خاستم ببینم میشه برام یک هفته برام استراحت پزشکی بنویسید تا فشار عصبی اینا ازم کم شه استراحت کنم خوب شم.چون یک پلکم هم میپره چند روزه دوباره درد قلبم شروع شده مشکلات روحی دارم بدتر شده یک هفته بخاطر افتادگی دریچه میترال رستعلاجی مینویسید
    1. تصویر کاربر دکتر مریم طهماسبی دوشنبه ۳۱ خرداد ۰( 2 سال پیش)
      سلام متاسفانه خیر
  • تصویر کاربر یلدا یکشنبه ۲۳ خرداد ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: مشاهده پرسش
    من چند ماهیه تپش قلب دارم منتها این دوهفته هیلی شدید شده در روز ۱۰یا۱۱بار سراغم میاد رفتم دکتر گفتن رگم ضربان داره باید بسوزنم ایا تشخیصشون درسته ؟
    1. تصویر کاربر دکتر مریم طهماسبی یکشنبه ۲۳ خرداد ۰( 3 سال پیش)
      سلام عکس نوار قلبتون رو لطفا بفرستید
  • تصویر کاربر آتنا شنبه ۸ خرداد ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: مشاهده پرسش
    سلام خانوم دکتر وقت بخیر من سه ماه پیش بینیمو عمل کردم دکترم گفتن برای ورم بینی باید کورتن داخل بینیت تزریق کنم و اینکه من مشکل افتادگی دریچه ی میترال دارم میخواستم بدونم تزریق کورتن باعث مشکل برای قلبم نمیشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر مریم طهماسبی شنبه ۸ خرداد ۰( 3 سال پیش)
      سلام خیر مشکلی ایجاد نمیکنه براتون
  • تصویر کاربر طنین یکشنبه ۱۹ اردیبهشت ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید دخترم وقتی به دنیا اومد گفتن تنگی دریچه ریوی داره و یه سوراخ الان چهارماهشه گفتن باید عمل بشه تو رو خدا راهنمایی کنین دارم میمیرم این چهار ماه کارم فقط گریه زاریه
    1. تصویر کاربر دکتر مریم طهماسبی یکشنبه ۱۹ اردیبهشت ۰( 3 سال پیش)
      سلام لطفاً عکس گزارش اکو را بفرستید
درحال دریافت اطلاعات
keyboard_arrow_up
پرسش از دکتر